Saturday, September 1, 2012

"Segmen Jiakreatifelt: Blog aku cantik tak?"

Assalamualaikum,

Hari ini aku ditagged oleh Pipi Merah utk satu contest ni,
Excited tu tag pertama..
Segmen dari Jiakreatifelt [click this to join]


 
Blog aku cantik tak?
Kalau dia tanya aku sendiri sure ak boleh tlg jawabkan, of course la blog aku tak cantik comel aje(perasan)
 
Tapi bak kata Pipi menang xmenang tu belakang cerita kan?
Yang penting utk ukhwah ;D
Jadi niat aku cuma nk kenal
more bloggers yg blognya cantik (eh 
so aku pun join la ^^
 
Dan aku kena tag juga orang lain utk join, so aku tagged ni pun sebab aku rasa blog korang cantik, rugi tau kalau xjoin
 
  • Kawaii DYSHA [cartoon yg dia buat sendiri sgt comel]
  • Anasyg [Lawa blog dia ni ad pensel-pensel lagi]
  • Fifie [Blog ni cantik especially header dia hak2]
  • Nor Zilla Sensei [As I said, semua yg aku pilih ni sbb lawa2 la lol]
Yang aku tak tagged tu bukan sebab blognya xcantik, cuma aku tag 4 org je ;D
So Good luck all!

61 comments:

  1. blog ni mmg cantik la..simple n cute.. sedap mata memandang..ringan plak tu... :)

    ReplyDelete
  2. salam ziarah.. ^_^. anda boleh buat tempahan MyQalam Quran Read Pen berkualiti tinggi dan banyak lagi barangan muslim di Muslim Bazaar.

    http://muslimbazaar.mnmall.me/
    atau melalui
    http://lokmanramli.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. oh segment...smoga berjaya la dgn segmen ni ya :) haha LOL ceyt merendah diri la pulak die..

    ReplyDelete
  4. yg paling penting loading blog tu tak lama..blog cantik tapi loading time tu lama org tak suka jugak..huhu..so, letak widget yg penting je kat blog.

    ReplyDelete
  5. thanks for joined.goodluck.sila rujuk blog sy utk mklumt url gmbr blog anda k:P

    ReplyDelete
  6. salam ziarah.. ^_^. anda boleh buat tempahan MyQalam Quran Read Pen berkualiti tinggi dan banyak lagi barangan muslim di Muslim Bazaar.

    http://muslimbazaar.mnmall.me/
    atau melalui
    http://lokmanramli.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. |leaked|
    hahah dh memang rendah diri ak terpaksa la ;D

    ReplyDelete
  8. |Nick|
    betul jugak tu nak2 line ak ni bukannya laju sgt xD
    thanks for the tips!

    ReplyDelete
  9. jujur mad katakan, blog awak ringan.. best!

    ReplyDelete
  10. Hahah ye la kot baru awal2 lagi xtau nak lagi nk letak gadget2 ap agknya xD

    ReplyDelete
  11. wawawahhhhhh gud luck.err cendol tak buleh join la belog cendol kusam. :P

    ReplyDelete
  12. Okay memang terkejut pasal saya ditag. Huhu. Thank you :)

    ReplyDelete
  13. nak puji gakk... chantek la blog nie..,. hee~~~ wink~~ wink~~

    ReplyDelete
  14. |Cendol|
    hak2 xkusam pun.. dh tgk tadi cantik jer sorry lpe nk tagged

    ReplyDelete
  15. Eh, :) terima kasih tag anas ^^, insyaAllah anas balas k. Oh, dan sila beri tarikh lahir anda :)

    ReplyDelete
  16. good luck. o blog nur x lawa la ye.. hehe jgn marah..

    ReplyDelete
  17. |Anasyg|
    oh terima kasih ;D
    eh xpyh la ssh2 tadi bergurau saje pun hak2

    ReplyDelete
  18. amaigad..thanks tau sb tag kita.. tak sempat nak join..da la broadband ni lembap nak mampus..bila duedate ea..sempat lg ke join..ahakss.. insya Allah nt join klu sempat..anyway, thanks skli lg sb tag blog kita under kategori cantik.. cantik ke? (tgn kedua2 atas bahu)lol#

    ReplyDelete
  19. Wish u all the best utk contest ni :D

    ReplyDelete
  20. |Zilla Sensei|
    kalau xcantik xde la ak letak owh.. hak2 of course la ^^

    xpe tiada paksaan pun

    ReplyDelete
  21. singgah sini dari segmen yang sama :D

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/08/segmen-jiakreatifelt-blog-aku-cantik-tak.html

    ReplyDelete
  22. |Budu|
    Thanks singgah, gd luck juga utk kau ^^

    ReplyDelete
  23. follow di sini.. follower #69
    ke support sy jugak

    ReplyDelete
  24. meski pun ini adalah segmen, saya tak ikut. tapi sy komen blog ko ni mmg cantik dan kelihatannya simple. tak tercapai level ni walau dah lama mencuba. tu yg blog sy berat giler. haha..

    ReplyDelete
  25. pipi? hehe panggil saya lynn.. :D

    banyak kan supporter..alhamdulillah...

    ReplyDelete
  26. He..he... blog OKje memang tak cantik pun....mati segan hidup tak mo..

    Manalah hang pi ni EnE....muncullah dik oiii...

    ReplyDelete