Wednesday, October 3, 2012

Jom follow - Aku Cuma Seorang Kulikutif !!! Ohsem giveaway

Assalamualaikum,

Semalam aku ditagged oleh Y U No Dedeq,
untuk join satu GA dari Blogger yg aku kenal juga lah..
Aku mengikuti juga cerita di blog
tuan segmen ni, iaitu Remy Hazza.
Disebabkan dia pun rajin terjah aku,
korang boleh tgk nama dia di bloglist aku.


Nak cerita sikit tentang Remy ni?
haa.. Remy ni orang utagha, samalah kita!
Asalnya dari Taipeng, Perak..
Dia seorang Kulikutif, seperti yg tertera di tajuk GA tu.

Nama sebenar dia aku pun tak tahu,
maaflah Remy..
ke memang nama sebenar Remy Hazza?
Itu tuan blog dia lah yg kena menjawab..

Blog dia selain entry yg menarik,
juga turut boleh membuatkan aku terliur..
Sebab banyak entry dia yg letakkan
gambar-gambar makanan yg menarik gitu..
Dari makanan dalam negara,
hingga lah ke tema luar negara..
So tak rugi pun kita ambil tahu..

Sekarang ni,
aku nak tagged pula dua mangsa..


Ym.Bundle, jangan pulak fikir yg bukan-bukan,
walaupun nama Blog Sampah, entry dia best-best owh ^_^
Seorang yg peramah juga, cuba lah pergi terjah dia
kalau tak percaya..
 
Cik Aini, Blog ni pun best juga..
Ada nasihat dan mcm2 lagi..
Jom lah terjah juga ;D
 
Sama-sama kita ramaikan Follower Remy~
Misi dia ialah utk mendapatkan 1k follower
sebelum tamatnya tahun 2012,
InshaAllah sempat.. ^^
Jom follow mollow


141 comments:

  1. assalammualaikum..

    ok nak follow and join gak. ^O^]
    Ohayou gozaimasu, daisukesan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau buat segmen kan best kat blog ni wahai tuan blog segalanya everything.

      tak semstinya ada hadiah. takde hadiah pun saya join!
      ^_^

      Delete
    2. Wahhh tnggu lah bila ada kelapangan nk buat segmen.. followers sikit nk buat pun xramai org yg join nnti hak2

      Delete
    3. tak try lagi. cuba lah dulu. lepas cuba try pulak kan.saya pun dulu first segmen tak dapat sambutan pun hehe. cool je.rileks-rileks suda kann.nak cari sponsor? jgn lupa saya ok.

      Delete
    4. Wahhh thanks2, dh siap ad offer sponsor dh ni ^^
      InshaAllah kalau aku rajin nanti xD

      Delete
    5. remy pun boleh sponsor jugak.......he3...
      sokong kenkawan nie.....

      Delete
  2. selamat bersegmen dikk
    akk nak terjah mereka2 nie
    allalaal ';)

    ReplyDelete
  3. Err Remy Hazza? Rasa cam de pernah nampak dah nama tu. Tp dah lupa kat blog mana. Okey! Selamat menambah pengikut ya :D

    Err Kulikutif tu hape? Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aku pun curious juga nk tau apa tu kulkutif,
      adik beradik eksekutif tak?

      Delete
  4. dtg singgah sini...join jugak yer..all the best k! :)

    ReplyDelete
  5. gudluck!!tau blog cik ai ja..yg lg 2 blm lg..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh blog Remy dgn Ym.Bundle eh?
      cuba lah terjah nnti ^^

      Delete
  6. selamat aku tak di tag sbb aku malas

    ReplyDelete
  7. LALALALA~ SELAMAT BERSEGMEN LERRRR .. HAHAHA

    ReplyDelete
  8. nama remy kalau tak salah Azhar sebab dia like my page kuar nama Azhar =)

    ReplyDelete
  9. rajinnya bersegmen ya,.. nantti saya buat contest jangan lupe join keh hehehe

    ReplyDelete
  10. eh? blog aku ada bloglist kau..
    waa~~ terharu..
    selamat menjoinkan diri~~ ^_^

    ReplyDelete
  11. Salam...

    Good luck untuk GA & tambahkan followers ye... :

    Azera singgah & follow sini ye...

    Dijemput untuk join segmen Azera....

    [GIVEAWAY] Kelasss Kau! Apa Rahsianya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi follow, kalau rajin saya joinlah ye ;P

      Delete
  12. selamat bersegmen!!!! huhuhuhu. weh jenuh aku kayuh basikal baru nak sampai sini. aku gagahkan jugak kayuh untuk kau yang segalanya tuh. ewah! hiperbola sangat kot. huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kayuh basikal? alahai yker.. siannya
      lainkali call aku boleh tlg ambilkan naik MErcedis xD
      tak phm hiperbola*

      Delete
  13. selamat bersegmen ;) hadiah kongsi kongsi ek? lalala~ ;p

    ReplyDelete
  14. jalan-jalan lagi kat sini. dia bagi kawan baru pulak. hihiihihi.

    follow blog itu.

    ReplyDelete
  15. Selamat bersegmen...Cik Aini mmg best...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe dh lama tak nmpk dia update sebab tu tag ;P

      Delete
  16. helllooo tuan tanah... saya follow

    ReplyDelete
  17. eh ko orang utagha erk? belah mana?

    ReplyDelete
  18. Goodluck ! Rajin benor join segmennya

    ReplyDelete
  19. ahaks..thanks very2 much bro..malu la plak ko ckap entry best dah peramah..haha..mcm tak je aku rasa..tahap cikai2 je lagi ni...anyway thanks bro..

    #dah kene tag ni kene buat ape pulak ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alahai kalau tak best aku tak letak kt sini punya ;P
      sebab best lah aku promote xD

      owh baru first time kne tagged ke ni?
      kalau kena tagged, join lah juga segmen ni ^^
      Click website Remy tu utk detail cara join dia..
      xpun buat je entry mcm aku ni xD
      lps tu tag 2 org blogger lain pula.

      Delete
    2. Hahahah... Ko kena tagged Bundle? Macam comel je kena tagged masuk segmen. Hahahah. *ini seriusss... bak kata wonderpets.

      Delete
    3. Wahh, bundle tak pernah kena tagged ke ni? xD

      Delete
    4. hahaha..sebab tu aku 'hai bundle' kat atas tadi..selama ni aku x pernah tengok ym bundle kena tagged..kahkahkah

      Delete
    5. Eh wahh yker? xD
      xpelah saje je nak dia berupdate blog alang2 tu tgk dia dh lama tak update ;P

      Delete
    6. hahaha..ko tengok admin..kan dah aku dah kena bahan..haha..apa pon aku mintak maaf banyak2 jugak kat ko..aku tak reti nak bersegmen2 ni..nk buat entri yang bukan gaya aku tulis tu, susah gila bagi aku...

      #time kasih dan sori bro..nanti aku update la..minggu ni sibuk la..banyak kerja luar..

      Delete
    7. Alahai mcm tu pula..
      haha xpe lah cmner kan
      hahah

      Delete
  20. bagusla incik E&E ni.suka join segmen bila di tag. mesti anda salah seorang blogger kesayangan readers nt.hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha xlah, actually ad lagi 3 tagged nk kena selesaikan xD

      Delete
  21. boleh ni nak dapat followers 1k before ujung tahun ni. chaiyokk chaiyokkk ! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah..
      tapi Remy lah kan,
      bukan follower blog ni xD

      Delete
  22. ramai pulak org join ga neh .. mcm menarik ... hehe . good luck :P

    ReplyDelete
  23. Singgah ..
    Nampaknya awak dah lama mengenali Remy ekk ..
    Hehe ! Gudluck utk awak dan peserta lain

    http://talethatneverend.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html

    ReplyDelete
  24. best kan join segmen kan? saya pun nak sangat join segmen banyak2, leh jumpa kwn2 bloger baru..kan kan kan...

    ReplyDelete
  25. Hey maaf kemarin awak aku kira aku. Maklum baru belajar hehe ... XD

    Wow bagus nih aku mau follow juga :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh gak mengapa ^^
      baru belajar mmg begitu :)

      Delete
    2. Maklum lah hehe ... XD

      Yap siap terus belajar :).

      Eh awak punya account facebook tidak ?. aku nak add facebook awak untuk jadi teman :)

      Delete
  26. selamat bersegmen.. semoga jumpa dengan ramai kawan baru.. :)

    ReplyDelete
  27. untung la kawan kita nie ade mase...kihkihkih :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Busy buat assignment je, maklumlah student lagi..

      Delete
    2. hahaha... nikmat nya dah abis belajar... hihihi~~

      Delete
  28. Replies
    1. aku rasa adik beradik eksekutif kot..
      haha tataw lah xD

      Delete
  29. gud luck lah weh... conferm ramai follower hang kang ... keep it up!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wAllahualam.. ada yg follow tapi xdpt nk terjah balik xtinggalkan link kt sini

      Delete
  30. rajin nyer join...
    gd luck...
    :)

    ReplyDelete
  31. Hehe, terjah jangan tak terjah...:)

    ReplyDelete
  32. selamat menambah follower ye. ngeee...

    ReplyDelete
  33. good luck dear.. moga ada rezeki awak. =)

    ReplyDelete
  34. terjah lah dengan istiqomah..erkk.;) selamat maju jaya..ewahhh

    ReplyDelete
  35. wah... join jugak.. ehehe.. ^_^


    http://ccicutedollylicious.blogspot.com/2012/10/so-kawaii-tahniahhhhhh.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesama... x dek FB leh email cci ke ccicutewm@gmail.com ek

      Delete
  36. wah3..ramai yg join..good luck ye :]

    ReplyDelete
  37. Everything2....
    thanks so much on your contribution.....
    sayes remy ckp.... terharu dgn support yg everything berikan... rajin pi BW semua peserta dan tinggalkan jejak... harap2 sangat kita berdua boleh menambah followers nanti...
    remy akan always support kat sini....

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah..
      eh taklah semua pun ;D
      yg mana kesempatan tu ^^

      Delete
  38. selamat bersegmen...

    INSYAALLAH...akan tercapai jua follower 1K

    ReplyDelete
  39. penatnya scroll komen...

    smoga misi 1k follower tercapai.. rajin berusaha mesti berhasil kannn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aww yke.. sorry2

      inshaAllah ^^
      jomlah follow dia

      Delete
  40. ececece
    sekali kuar blog kita jugak lah sbb di TAG..
    join jgn x join ;p
    jap nk g terjah sat :)

    ReplyDelete
  41. ganbare yo Daisuki-kun..
    nnti nk join gak la.. XD

    ReplyDelete
  42. Hye, singgah sini,

    Dari segmen yang sama,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/jom-follow-aku-cuma-seorang-kulikutif.html

    Dah lama follow awk,

    Kalau ada masa lapang,

    Jom join sini,

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/10/surprise-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete