Thursday, September 27, 2012

Segmen: Tangkap Follower Banyak-Banyak

Assalamualaikum,

Tadi dikejutkan dgn Entry si Sue Pelik,
sebab dia sudi letakkan blog aku dlm entrynya.
Walaupun dia ckp ingatkan aku perempuan,
tapi aku tetap gembira sebab direview okay..
Lagipun, aku dah letakkan siap-siap kat profile sekarang,
so harap-harap tiada lagi yg salah faham.. ;P

Hari ini aku nak menyelesaikan tag,
Actually ada dua tagged ni tapi aku nak
buat yang ni dulu sebab yg ni dh lama punya segmen..
Tagged ini datangnya dari Anisa's Corner
Erm tak pasti pula segmen yg lama ke baru,
sebab dah ramai yang join..

Dulu waktu blogwalking pun banyak nampak
orang join contest ni, tak putus2 aku ucapkan
selamat menangkap xD
Jadi hari ini turn aku pula untuk cuba tangkap lol
Segmen Tangkap Follower Sebanyak Mungkin dari Nabila Medan.

Banner contest, Cute kan?
Aku rasa ni gambar doodle One Direction..
betul tak? ke Kpop punya band ni?
Macam-macam la
 
 
Memang best segmen ni,
kalau tak percaya cuba try masuk..
Dan cuba BW semua link orang yg join dia,
sebab dia dah sediakan list semua..
Bagus juga untuk tinggikan traffic..
 
Tanpa membuang masa,
aku nak cari mangsa untuk ditagged ^^
Kalau yang sudi tu meh la buat juga,
mana tahu bertambah follower tu ;D
 
 
Shinji lagi.. xD
Perasan tak dah dua kali aku tagged dia?
Bukan apa sebab hari tu dia busy sgt,
so kali ini aku harap dia dapat buat segmen ni ^^


Haaa ni lagi best aku tagged dia sebab dia ni detective,
Kalau korang ada apa-apa masalah beritahu je dia
siap letak lagi kt cbox aku tu,
Memang aku ada masalah, masalah nak cari mangsa tagged =.="
Jadi mintak kau selesaikan je lah ye Tantei San.
 

Shar90
Korang curious tak kenapa banner dia dgn banner yg atas sama?
ShinRan & SharFiqa
Haaa.. nak tahu pergi la tanya sendiri kt dorg
hahah
 
 
 
P/s: Mangsa aku hari ini semuanya mula dgn alphabets S.. hahah
Oh dan tak lupa pula bilangan followers aku ialah 265

199 comments:

  1. hebak ni..smpai nk tangkap followers... hihi.. selmt bersegmen...

    ReplyDelete
  2. hahahaha akhirnya....terbaik... 1D tu bkn k-pop la...adeiii...

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. rajin awk nih...patot ramai org komen :)

      Delete
    2. Owh tu sbb rajin blogwalking haha xD
      cuba lah kau try gak inshaAllah byk yg dtg ^^

      Delete
  4. selamat bersegmen...

    rajinnyer main tangkap2 orang ni..
    dah macam main polis sentri..
    kihkihkih...

    ReplyDelete
  5. selamat bersegmen.. jom tangkap followers.. :D

    ReplyDelete
  6. selamat tangkap menangkap follower.. mula2 pon igt everything2s ni pompuan... masuk blog baru tau jantinanya... hahaha

    ReplyDelete
  7. haha lelaki ke?? ku pikirin perempuan

    ReplyDelete
  8. gd luck dik , x leh nak komen byk2 busy hehehe

    ReplyDelete
  9. waaahhhh. detective kene TANGKAP (tag) pehhh~~~.
    df kene wajib buat ke ni? ==" df TAk penah ohh joinn segmen2 ni walaupun ramai yg tag df. hahaha :P
    hati hati bile tag DF ni.

    btw thanks arigatou. banyak2 :D hahaha

    kene buat ke ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha sama2,

      alahai tak nk buat ke? ;D
      bgtaw shar90 sekali suruh buat xD

      Delete
  10. Selamat Bersegmen.

    Actually, Mieya pon ingatkan owner blog nie perempuan, tak tahu pulak lelaki. haha

    ReplyDelete
  11. hehhehe akak pun ingatkan ko pompuan dear ^_^

    ReplyDelete
  12. owwww..baru tau owner blog nie pompuan :)selamat bersegmen yekk ! ^^

    ReplyDelete
  13. silap komen plak..baru tau owner belog nie lelaki..hahaha

    ReplyDelete
  14. whooaa!! cun2 la page mreka tu! (>.<)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya, x apa, setiap orang ada gaya tersendiri.hahaha!

      Delete
    2. HAhahha!jangan disebut nama tu!SAWANNNN aku nanti!oit!!nak tunggu inspirasi ni!hahaha!happy sunday gang!

      Delete
    3. hahaha alamak yker ;P
      selamat mencari inspirasi.. tak sbar nk baca lagi new comic tu ^^
      Happy sunday too ^^

      Delete
  15. Berblogginglah sampai lebam...he...he... EnE kenalkan le diri tu, nak simpan sampai bila??? he..he...

    ReplyDelete
  16. alamak.. kene tangkap... masok jail tak? hahaa
    dah lame xbersegmen... pape pon maceh sudi tag xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah takde la smpai masok jail.. habis kena marah dek detektif nnti ;D

      Delete
  17. hehe kan bagus kalau uncha dapat sertai juga :)

    ReplyDelete
  18. A'AH LAA as i thought ur are girl *blushing >.<

    ReplyDelete
  19. haii. datang terjah dari segmen yg sama.. salam perkenalan .. :)

    ReplyDelete
  20. tu la dok ingat gegurl mula2 dulu...kih3...slmt menangkap ye, tangkap kemas2,ketat2 jgn bg terlepas...:)

    ReplyDelete
  21. dah follow u.... jgn lupe follow me 2... tq.. luv u
    http://warnawarnisaedah.blogspot.com/2012/09/tangkap-follwer-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  22. hamboi...hehe bnyak tak tangkapan hari nie? hahaha
    mcm manelah org tak ingt awk tue perempuan, tgk blog die comel sngt.haha :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh sebab tu lah eh?
      hahaha takkan nak buat blog hensem2 plak kan xD

      Alhamdulillah biasa2 je ^^

      Delete
  23. erkkkkk dik.... akak pown ingatkan ni blogger pompuan.. huhuhu

    ReplyDelete
  24. SELAMAT MENANGKAP ERK .. SAME2 LA KITE WAT PENANGKAPAN .. NGEE~ ..

    ReplyDelete
  25. hoho..
    dh sdar dh semlm yg Daisuki-kun ade wat changes kat profile..
    mari la kite same2 mnangkap!! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sou desuka? xD
      hahah mmg buat tpi entah mcm mana rasa lmbt la nk loading page ni.. nk kne tka lagi bgi ringan

      Delete
  26. dah follow . nnt follow balik eh ?

    http://queenferafera.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html#comment-form

    ReplyDelete
  27. assalamualaikum....slm kenal...mama dtg dr segmen yg sama ...:)

    ReplyDelete
  28. tangkap weh! jangan tak tangkap! huhuhuhuhu best jugak neh. asyik follow sambil lebam jer best gak main tangkap2 neh. tapi aku tak larat nak lari ler huhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa ap lagi jom la join, tak payah lari2 pun duduk je atas kerusi xD

      Delete
  29. hari tu terasa nak masuk jugak tapi malu. hiks.

    ReplyDelete
  30. appp..appp...apollo..hehehe.Dah pollo awak.Awak jgn lupa pollo kite balik yewww...btw salam kenal der^^

    http://azlyiejah.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  31. selamat bersegmen yer..bdw, dah follow u back...!~ (^__^)

    ReplyDelete
  32. kahkahkahkah :P
    mentang2 la follower aku cikit..
    nak blogwalking pun xsempat taw x..
    blog kau je aku rajin tengok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa.. Sebab tu la suruh join xD
      ad udang sebalik batu tu..

      Delete
    2. xpa... biar follower cikit,
      sebab yang cikit tu la berkualiti..
      bak kata kau dulu
      "kualiti lagi penting dari kuantiti"
      & kau salah seorang kualiti nye lah :P

      Delete
  33. bole citer cane ko tangkap blogger masuk sini .. gempak .. berpuluh komeng .. gilos

    ReplyDelete
  34. dah follo awak..dari segmen yang sama..:)

    http://norzibeautilicioushouse.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  35. perghh!
    byk komen kau...hebat2...
    eh! selama nie aku igt kau perempuan.
    hahaha...baru taw kau lelaki.:p

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh kau pun sme ke =.=!!
      nasib baik la aku letak dh kt profile skarang ni

      Delete
  36. Replies
    1. haha byknya comment dari aku je.. sbb main reply semua org xD

      Delete
  37. fiqa ngan shar90 tu ehemm ..haha.
    singgah sini membalas tangkapan.
    berjaya jgn risau. haha :D

    ReplyDelete
  38. Assalamualaikum . Datang comment sini pula . :D

    Sebenarnya tak ada birth day . hehe. Saja main tepung sebab dah lama tak main . Memang best . hehe .

    Thanks sebab kata2 semangat . Awak pun , selamat berjaya ye ikut segmen Nabila ;) Goog Luck :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. owh yker.. xpe lah tak salah nk berhibur sekali skala :P

      inshaAllah thanks2 ^^

      Delete
  39. amboi, macam menarik je. wkwkwkkw

    ReplyDelete
  40. tangkap awak..hehehe...dari segmen yang same..follow blog saya pula tau..sya tunggu..:)

    http://luahancinta-atul.blogspot.com/

    ReplyDelete
  41. selamat berjuang utk menangkap follower yee .. hehe

    ReplyDelete
  42. selamat bersegmen....moga ramai lah lagi yg akan menemani sahabat disini.....

    ReplyDelete
  43. untunglah belog dia direview-reviewkan. ^_^ oh haa! semoga penangkapan sukses!

    ReplyDelete
  44. Follow dari segmen yang sama ;)
    http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-followers-banyak-yang.html

    Jangan lupa join segmen ini untuk dapatkan traffic tinggi dan hadiah :)
    - http://farra-izzaty.blogspot.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
  45. jom terjah :)


    http://pipotgraphy.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sorry tak jumpa plak button utk follow..
      cuba try edit balik layout

      Delete
  46. selamat bersegmen... dah byk follower yg awak tangkap... hehehe?

    ReplyDelete
  47. sy pulak xpenah lg join2 mana2 segmen..maybe bila free2 nnt leh try jgk kot? hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Owh yker.. haha tnggu la lepas ni ad la yg jadi mangsa kena tagged ni ;P

      Delete
  48. selamat bersegmen dik !
    bagus macam nie
    cuma akk x minat dah huhu
    mood entah kemana nak joint segmen2 dan GA nie uhuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak yker..
      xpe nnti bila ad mood join la segmen2 mcm ni ;D
      bgus juga mana tahu ada rezeki nk menang ke kan?

      Delete
  49. hahaha , selamat menangkap larh jgk , silap2 tgkap terus baw nasik minyak , hahahahah !!

    ReplyDelete
  50. done following u dear ~

    ( 292) http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  51. Hi , cantik blog :p jeles pulak huhu btw dtg dri segmen yg sama , follow back . done follow you :D
    http://shirawhatever.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    > Ummi Shaheira <
    > Doodle pakai shawl ungu tu <

    ReplyDelete
  52. eh..ni blogger L ke? siyes ingat pompuan...kt bloglist pun letak kat HAWA 2..hehe

    sorry...

    komen2 macam perempuan ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak yker smpai mcm tu sekali >.<
      eh komen mcm perempuan yker?

      Delete
  53. haidah da follow blog awak! please3!!follow haidah balik tau! jgn lupe. i'm wait for you! :) http://aidablurr96.blogspot.com

    ReplyDelete
  54. semoga dpt tangkap folower sebnyk bnyk bnyk bnyk bnyk nyee!
    whats up boss?lame sungguh tak singgah ke mari.

    ReplyDelete
    Replies
    1. InshaAllah ^^
      Alhamdulillah, ala nk buat mcm mana kan dh busy? ;P
      Jgn lupa awan arab ye..

      Delete
  55. Balas kunjungan dan follow blog kamu. Yup, kalau kalerful x smstinya blog tu blog prmpuan..Hehe

    ReplyDelete
  56. err...hamba juga baru tahu pemilik halaman dari kaum berbeza..huuhuk

    ReplyDelete
  57. Salam perkenalan ! Dah sampai pun blog awak. jom pergi blog saya pulak meh =)

    ReplyDelete
  58. okeyh.t jgn lpe join giveway combi buat eyh...;p

    ReplyDelete
  59. nanti followers da ramai sila jgn sombong mcm sesetengah blogger yang follower ribu riban tuu. ^^,

    ReplyDelete
  60. haii..mari la join giveaway makeup saya..

    http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-nak-makeup.html

    ReplyDelete
  61. mak aih..komen belambak ye....


    hehehhe..selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  62. Hajimemashita watashiwa naz san... Utm gaksei des... Tomodachi lelaki des... Dozo yoroshiku onegai shimas....heheh praktis ckp jepun kat sini..heheheh jgn mrh taw..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hajimemashite naz san ;D
      watashiwa Daisuki des,
      kochira koso dozo yoroshiku onegai shimas~

      Hahah sama2 nk praktis jgak xD

      Delete
  63. join tp xbis blogwalking lg.. kdg2 kita da follow semua tapi yg follow balik ermmmm.. ada yg mungkir janji

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh memang pun, sebab tu buat cara mcm ni bw lps tu tnggalkan comment, kalau dia terjah balik baru follow ^^

      Delete
  64. wahaha! bro rupanya.. mati2 ingatkan sis..
    ish ish ish...

    btw, tabik gila la dengan tuan punya blog ni..
    blog masih fresh tapi followers ramai.. hehe

    gambatte ne! tangkap jangan tak tangkap..

    jyaa ne!

    ReplyDelete
  65. hai thanks sudi singgah blog atie :)
    jom kita sama-sama ye. done follow sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ^^
      eh nnti enable access sbb tak boleh nk terjah balik

      Delete
  66. good luck weh ! aku doakan yee...hehe..usaha3

    ReplyDelete
  67. kemain rajin ko join segmen hihihihi... cm mana la sue boleh ingt ko gegirl hahahahaha

    ReplyDelete
  68. hai sy singgah sini :) meh2 follow n singgah :) dari segmen sama.
    http://www.kisahemasputih.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  69. salam...sorry ayu lambat datang hehehe... baru ni lah ada masa..hehehe

    ayu datang dari segmen yang sama..

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  70. Datang berguling-guling merayau melalui Segmen Tangkap Follower Sebanyak Mungkin.. ;)

    http://www.erazfadli.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  71. assalamualaikum

    sy singgah BW dari segmen yang sama. done follow u

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  72. singgah terjah dari segmen yang sama.. ^_^

    gila ramai orang komen... kau memang rajinlah blogwalking~~
    aku tabik spring~~~

    ReplyDelete
  73. Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here.. ! http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

    ReplyDelete
  74. dtg terjah dari segmen sama !!
    done follow here :)
    http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html


    NIERA BARU KAHWIN MUDA !!
    JOM BACA KISAH NIERA > http://www.aisyahhumaira.com/2012/09/indahnya-bercinta-selepas-kahwin-par1.html

    ReplyDelete
  75. yuhuuu !! datang dari segmen yang sama !
    salam perkenalan =))

    like fanpage FL Bloghouse untuk update terkini atau follow twiterr. tq ! ^^,

    ReplyDelete
  76. salam perkenalan... hye,terjah sini.. dari segmen yang sama.. jemput singgah ke blog sy... http://thisismylife-eyka.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  77. salam, datang singgah sini dari segmen yang sama.. follow blog awak sekali.. hit me back ok??

    http://irwanalessatyme.blogspot.com/2012/10/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete
  78. dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

    http://www.cikfie.com/2012/09/segmen-tangkap-follower-sebanyak-mungkin.html

    ReplyDelete