Sunday, September 23, 2012

Segmen Saya nak Hadiah Misteri dari si Pipi Merah

Assalamualaikum,

Macam mana weekends korang best tak? Alhamdulillah,
Aku tak keluar pergi mana pun
sebab ada kerja sikit nak disiapkan..
Weekends ni tak update pun blog,
walaupun sempat juga blogwalking sikit-sikit.

Semalam ternampak segment GA dari Lin Si Pipi Merah,
alang-alang dapat jemputan kan
baik aku join..
Mana lah tau ada rezeki kali ni,

buat entry contest ni memang aku suka,
tak payah fikir banyak-banyak.
Cuma fikirkan siapa nak kena tagged je lah xD

[click banner utk join]

Kenapa saya nak hadiah Misteri?
Sebab dah nama pun misteri kan..
mestilah curious nak tau apa yg misteri tu..
Mana lah tau dia nak kasi kita IPhone5 ke kan haha
ok jgn byk berdemand..

Siapa yang nak join click lah banner tu,
siapa taknak join tu nnti aku tagged korang..
Hak2

Mangsa untuk ditagged :

Nur Azian dengan blognya Suara hati
sebab katanya dia belum pernah buat benda ni.
Senang sahaja buat je entry mcm aku buat ni,
then pergi ke blog Owner untuk berikan link.
 
 
Reimi Syazwan dengan blognya Pseudosupra.
Dah lama tak nampak entry dari blog dia..


sebab dah lama juga tak nampak entry dari blog dia ;D
 

105 comments:

  1. aku la antara yg malas join segmen tue hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oh lepas ni aku buat tag ap2, kau plak jdi mangsa ;D

      Delete
    2. taw dahh..saya dah buat dah segmen tu..
      cuba cek tengok betul ke tak ape yg saya buat ni..
      kat sini taw :)

      http://destinicinta.blogspot.com/2012/09/saya-nak-hadiah-misteri-dari-si-pipi.html

      komen skali ek,coz senang pasni kalau dah ok,boleh la join segmen len lak...

      Delete
  2. eheh senangkan..insyaallah para pemenang di pilih oleh enche random.org.actually sbg penghargaan untuk semua sahabat blogger osem lynn ni.nak bagi semua tak mampu tapi lynn akan buat kalau ada rezeki kita share sama-sama. thanks yep sebab join dan support my blog.

    kiera! joinlah awak.. huhuhu.. please..please :D

    ReplyDelete
  3. ipong 5 takde.tapi siyes misteri habes taw!klu bgtahu jd tak misteri dah khennn.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah ok2 tak sabar menanti ap la yg misteri tu ^^

      Delete
  4. Samalah..kita pun duk rumah jer weekend ni.. :)

    Good Luck ye..^^

    ReplyDelete
  5. good luck!!!!! huhu agak2 nya dapat percutian ke rumah misteri kot huhuhuhu! best2

    ReplyDelete
  6. :D jom semak senarai peserta.

    sue ke rumah misteri ? ada ka yg nak pi.. ke alam misteri ok dak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha
      kalau rumah misteri dkt tmpt menarik ap salahnya ;D

      Delete
  7. Salam. Daisuki..ak nak hadiah dari ko..hek3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam, alamak kalau hadiah dari aku takde la hahah

      Delete
  8. misterio ..

    kak .. blog ni berat sikit la nak loading daripada sebelum ni .. sekadar teguran .. kui kui

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh kak? lol
      yker berat? aduh xpe nnti ak try remove ap2 yg patut utk ringankan.. thanks for letting me know

      Delete
    2. hahah aku memang gunakan unifi kalau kt rumah, syok je tgk drama xD

      Delete
  9. nak ye umah misteri.ok itew bagi kat top referral lah umah misteri tu kalau daisuki ne yang menang :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jgn misteri sgt dh la =.="
      tak dduk ak dlm tu nnti

      Delete
  10. kasi adiah iphone5 plzzz :P

    ps: aaaa.....silau mata,purple kaler :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh tu tanya si Pipi Merah lah, bukan yg peng-join ni,
      jom la join sekali..

      ps: sengaja bagi mata kita cerah skit mlm2 ni

      Delete
  11. ok lah kak. hewhew!

    iphone 5 tunggu iphone 6 kuar baru ley bagi. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahh serius?! (mcm la boleh mng)

      tpi jgn la pnggil aku kak =.="
      aku lelaki sejati, sje je nk try background yg comel2

      Delete
  12. ok santek background bloq mu ni. soft je. purple kale.tapi yg dulu meriah giler.macam mistik pun ada.suka yg lama lagi. :)

    ReplyDelete
  13. Harap2 ada la rezeki untuk kita.hi hi...

    ReplyDelete
  14. nii nur azian mari..
    owwhh men tagged ye..
    nnt tunggu sy dah pandai,
    tiap2 ari sy tag awk yek..
    hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh =.="
      byk la rezeki aku kalau kena tagged tiap2 hari
      hahah

      Delete
  15. selamat bersegmen......
    moga berjaya nanti.......hadiah mistery tu.......

    ReplyDelete
  16. Hye. Dari segmen yang sama. Haha. Harap awak dapat hadiah 'misteri' tu. Btw, done follow awak. Awak follow kita tau tau tau?

    http://www.penselsayapatah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. selamat bersegmen..
    moga2 ada rezeki ....
    ermm...kalau dapat eos 650D...best jugak tu..hehehhe

    ReplyDelete
  18. selamat bersegmen~~
    menang nanti kita share yer... hihihi...
    ^_^

    ReplyDelete
  19. good luck . semoga kemenangan milik anda

    ReplyDelete
  20. wah selamat bersegmen en.everythings :)

    ReplyDelete
  21. gud luck ! dtg dri segmen y sama ..;)

    http://cekedismanis.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html

    ReplyDelete
  22. kalaulah ade masa mcm dulu nak jon2 segmen kan best.eheeheh

    ReplyDelete
  23. semoga berjaya.....agak menarik juga ni

    dibuat hadiah misteri tu pi melancong kan best hihihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahh memang menarik kalau mcm tu ^^

      terima kasih ;D

      Delete
  24. Trimas krn tag & maklumkan segmen ni
    Join segmen!
    Good Luck utk semua

    ReplyDelete
  25. klu dpt iphone5,nk pinjam seminggu blh? :P

    ReplyDelete
  26. Goodluck jugak. Byk wish ni boleh menang ni.

    ReplyDelete
  27. datang dari segmen sama jugak.
    good luck utk kamu =D

    ReplyDelete
  28. Selamat bersegmen!!! Wah ...melotop nampak komen semua cecah ratusan tuuu..he...he...

    ReplyDelete
  29. Banyak betol orang komen blog ko haha.

    mesti rajin bw..

    ReplyDelete
  30. Datang Dari segmen
    Segmen Saya Nak Hadiah Misteri Dari Si Pipi Merah - klik sini
    Salam kenal dan follow..
    Kalau tak follow..meaning saya dah lama follow..hehehehehe

    ReplyDelete
  31. Hye everything...singgah sini and thanks ya drop by kat my blog...wish us luck k..mana tau dapat hadiah misteri tu kan..

    ReplyDelete
  32. wish gud luck kat awak gak ..
    thanks for singgah kat blog saya ..

    ReplyDelete
  33. nk join gak la nnti, maybe, hehe..
    have fun b'segmen~...

    ReplyDelete
  34. Singgah sini :)

    http://amirah-mirah.blogspot.com/2012/09/segmen-saya-nak-hadiah-misteri-dari-si.html

    ReplyDelete