Friday, September 14, 2012

Y U NO Post hah?

Assalamualaikum,

Aku actually sedang bersiap-siap packing untuk pulang ke universiti,
rasa tak sah pula kalau tak update sehari..
maklumlah orang busy katakan,
last-last minute baru nak packing semua hak2

Semalam aku ketawa melihat chatbox aku,
disebabkan aku baru letak emoticon baru
Iaitu Y U NO guy dari Rage Comic..
Muka dia kelakar dan sgt annoying
 
 
Ni muka dia, kelakar tak? xD
Aku agak tak siapa boleh buat reaksi muka macam ni
Aku dah try kot dpn mirror tak jadi. lol.
 
 
So ada blogger-blogger ni yg
hantar messege kt cbox aku guna emoticon ni xD
contohnya:
 
 
Ada lagi yg depa hantar especially dari si DEDEQ ni,
hahaha kelakar tak?
Kalau tak kelakar juga, korg sendiri la hantar kat aku xD
 
Meanwhile, bila post benda ni, aku pun teringat
website yang kita boleh gunakan untuk buat Rage Comic sendiri
Agak-agak pernah tengok tak komik sebegini?
Kalau tak pernah lucky la sebab
blog aku ni kira blog pertama korang baca Rage comic.. cewahh
 
 
Ok jom baca sikit komik tah pape yg aku buat ni :
 
Amaran: Tiada kena mengena antara sesiapa
 
1. Update Blog
 
 2. Comment Entry
 
 
 
okay tau la best sgt
sebab aku ni bukannya berjiwa seni nak buat ni haha..
korang teringin tak nak buat? Senang je..
Click je kt website Rage Comic ni..
Ada macam-macam pics korang boleh pilih kt situ
cuma kena pikir jalan cerita je ^^
 
 
Dah siap nanti share-share lah eh, boleh juga aku baca ^^
 
 
 
P/S: Esok pagi-pagi buta lagi aku akan bertolak,
Tak mintak tolong hantarkan,
tapi nak mintak tolong doakan aku selamat
sampai ke destinasi yg ditujui, amin ya rabbal alamin.
 
 

109 comments:

  1. muke tu mmg sgt laka2 okeee.ilang stress sekijap.heh

    ReplyDelete
  2. haha...dasyat habis la muka tu......hahaha

    ReplyDelete
  3. OIT OIT .. HAPE NI TAYANGKAN MY NIX .. MENGERUTUK KE ? OR KERUTUB AYAM ? HAHAHAHA ..

    GUD LUCK DIK .. BELAJAU RERAJIN .. PERGH .. JP G KNE PGGIL DAK U LA NI AN .. NGEH3 ..

    HAHAHAHAHANTU .. KUIKUI

    ReplyDelete
    Replies
    1. EH SEBAB KAU SUKA BUAT MUKA TU DKT CBOX SO AKU IKTIRAFKAN NAMA KAU DKT ENTRY TANDA PENGHARGAAAN HAHAHAHANTU

      Delete
  4. Haha.. Muka smua mmg mcm hell ja. :D

    ReplyDelete
  5. semoga selamat sampai ke tempat yg ditujui....study molek2 ye...:)

    ReplyDelete
  6. tgk muka tu katun tu, rasa mcm nk sepak je.... hahaha... mmg betul2 annoy ler... hihi~

    ReplyDelete
  7. owh... camni ke dorg buat.. baru tahu.. hehe..

    ReplyDelete
  8. selamat masuk Universiti...
    ingat2 tau... kat U ada bnyak kisah serammm
    hahhahahhaaa... klu free search siap2 kisah2 seram U malam nie :p
    hahahahhahaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi ni nak takutkan org ap ni hak2 ;D
      thanks2 ^^
      xde masa la nk search2 lgi kisah seram haha

      Delete
  9. ooo pernah nampak tapi versi sabahan..

    ReplyDelete
  10. Selamat jalan eh EnE.... OKje doakan semoga berjaya dan tentunya kejayaan tu tuk kita diri sendiri jugakkan.... Patutlah senyap je hari ni... Rupanya bz...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks a lot ^^
      aah lah spend last hours dgn family kn ;D

      Delete
  11. hahaha... kdg2 layan gak kalo buat komik sendiri.

    ReplyDelete
  12. gud luck ! selamat blaja. go go chaiyokkk !

    ReplyDelete
  13. haha. mcm mana nak buat watak tu.. y u no read

    ReplyDelete
  14. hahahah lawak muka katun bila time mrh hahha

    ReplyDelete
  15. insyaAllah, aku doakan kau selamat pergi selamat sampai. :)

    ReplyDelete
  16. huwaaa... sy tak minat comic. btw, nice emotion hah. bole guna kt chatbox gua ni..hhehehe.

    ok selamat sampai ke destinasi

    ReplyDelete
  17. otai memang selalu masuk minggu kedua lepas student orientasi.. naik bas ke drive?

    moga selamat sampai destinasi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh xde lah otai.. sebab tak start lgi pun sem ni haha ;D
      thanks ^^

      Delete
  18. remy tumpnag baca rage comic aje kat sini....he3...
    semoga selamat sampai... have a safe journey !!!!

    ReplyDelete
  19. hahaha,,, seriously muja baca from the start to the end,, kuang3,, and amat paham bila bajet nak tulis entry meletup tpi idea tak datang,, ngeh3,,, tq for telling me bout lol builder tu,,, nak try r,, hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu lah kan..
      oh nnti cuba la buat dh siap tu habaq2 la ye

      Delete
  20. Dasat tu kalau bleh wat mimik muka camtu.. Tapi lawak la...

    ReplyDelete
  21. dasatt betol muke tu.. hahahah !

    ReplyDelete
  22. aik. br nk blik U? ish3.. haha. haz pn ade buat gak Y U NO guy ni. muka dia klakar. hihi

    ReplyDelete
  23. Kartun gini best juga. Tapi aku suka artwork dari kartunis Gila-Gila dulu. Anyway, done follow. Hahah.

    ReplyDelete
  24. hey awesome...semoga selamat pergi dan selamat pulang...weee !

    ReplyDelete
  25. Semoga ALLAH PERMUDAHKAN dan selamatkan perjalanan kamu :)

    Akak nak tengok la rage comic tu , macam best :) thanks sharing :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih ^^

      Haha cuba la buat sndiri ad masa..

      Delete
  26. beli kucing lagi..beli kucing parsi yg gemuk n mals tu..hehe

    ReplyDelete
  27. hahaha. adoiyaiii gelakk kuat kott df bace hehehehe btwkan df dah masukkan dlm bloglist sy hehehe

    ReplyDelete
  28. alamak.. gaya anak2 muda la.. x suka la hodoh semacam jer

    ReplyDelete
  29. ngeeee :)
    lawak beb .
    hahaha !
    aku nak buat muka gitu la .

    ReplyDelete
  30. hahaha kelakar lahh ! tak berjiwa seni pun lawak gak

    ReplyDelete
  31. kakaka, sungguh lawak. Boleh la buat komik lagi ni tuk gua baca. Wkwkwkw

    ReplyDelete
  32. pandai jugak buat dialog ek?hahaha
    lawak2..

    ReplyDelete
  33. hahahaha.. wat lawak gaban eh..nway nice story of mr y u no ko.

    ReplyDelete
  34. kahkah sian yg menaip penat2 tuhhh huhu

    ReplyDelete
  35. bukan yg cartoon2 ni kena letak html ape bnda tah tu ek..?? hmmm...xreti sgt..

    p/s : kadang2 klu terlampau panjang sgt. org mmg mls nk bc. nk jg hati kena komens sket kot... heee

    ReplyDelete
  36. eh xperlu pun owh.. cbe lah kt website di atas tu ^^

    p/s: oh yup betul juga xD

    ReplyDelete
  37. bhahahaha stail ko buat rage comic tu..mohon buat lg ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alamak xde idea dh la owh hahah
      cuba la try buat xD
      atleast ad juga idea utk post tu haha

      Delete
  38. hehehe , suka lah tenok awak buat camtuh komiknya..
    kalau rajin buat selalu ehh :")

    ReplyDelete
  39. huhuhuhuhuhu nak try gak! tapi tue ler tak kreatif dan tak inovatif huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala aku pun x kreatif serta inovatif juga.. cuba je ^^
      nnti habaq kt aku bila siap

      Delete
  40. boleh la nti coba2..nk melukis tak pandai..kih..kih..

    ReplyDelete
  41. tp muka dia tue kadang ada jugak mcm mintak penampar hahaha

    ReplyDelete
  42. Replies
    1. wahhh rajinnya comment semua entry xD
      nnti aku letak dlm bloglist

      Delete
  43. banyak betul la konflik dalaman jd blogger nieh...hihihi

    ReplyDelete
  44. hahaha...ok,mmg lawak. tp aku punye gelak, "hah!" je...tp siyes lawak.~ XD

    ReplyDelete